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Regulation for the Determination of Turnover of an Undertaking

under the Competition Ordinance (Cap.619)

Thank you for your letter of 12 February 2015 regarding the calculation of turnover for the

purposes of Section 93 of the Competition Ordinance.

Since receiving that letter, we have also had the benefit of considering the Competition
(Turnover) Regulation, which was Gazetted on 18 February 2015. While there may be scope
for differing views as to whether the approach in Singapore is settled, we hope you will
agree that clarity and certainty is of immense importance and benefit to companies doing
business in Hong Kong especially where the Competition Ordinance is concerned.

We appreciate the opportunity to comment on this important issue and your kind

consideration of the Chamber's views.

Yours sincerely,

WYuen
CEQ



